Προφίλ

 
----- Η φιλοσοφία μας
Σεβόμαστε την ξεχωριστή προσωπικότητα των μαθητών μας κατανοώντας τις ανάγκες τους.

Δημιουργούμε τις συνθήκες για αποτελεσματική μάθηση σε ένα από τα πιο σύγχρονα και εργονομικά οχήματα όσο αφορά στην εκπαίδευση, τα TOYOTA YARIS, συνδυάζοντας εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες, στηριζόμενοι στην μεθοδικότητα της διδασκαλίας και φθάνοντας τελικά στο στόχο. Έναν στόχο κοινό που έχει σκοπό να ενώσουμε τους κρίκους δηλαδή να -ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο τον μαθητή με την έννοια της οδικής ασφάλειας- να κατανοήσουμε στο έπακρο τη δομή, τη λειτουργία και τη χρησιμότητα του ΚΟΚ.

Έτσι οι κρίκοι δένουν μεταξύ τους και φτάνουμε στη διαμόρφωση ενός οδηγού άρτια εκπαιδευμένου με μια συνεχώς βελτιωμένη και εξελίξιμη διαδικασία μάθησης ακόμη και μετά την απόκτηση του διπλώματος.

Το σημαντικότερο «εξάρτημα» του οχήματος είναι ο οδηγός, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την οδική ασφάλεια ως ανθρώπινος παράγοντας..

Δέσμευση μας η καλύτερη τιμή της αγοράς με μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη στην αξιοπιστία και σε διαχρονικές αξίες.

Αυτές οι αξίες μας κάνουν σταθερούς, διαφανείς, δημιουργώντας το πλαίσιο της εξέλιξης μας.

---- Διαρκής εκπαίδευση

---- Ταυτότητα

ΒΟΥΛΚΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ πτυχιούχος μηχανολοχος ΕΠΑΛ  και εκπαιδευτής  υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτων. Μετά από πολύ σκληρή δουλειά ετών το όνειρο μιας  ζωής έγινε πραγματικότητα τον Οκτώβριο του 2003.
 Μέχρι τότε πέρασα από πολλές δουλειές, κυρίως από τον χώρο της εστίασης.,σαν υπάλληλος σαν υπεύθυνος καταστήματος αλλά και σαν ιδιοκτήτης. 

- Δείτε επίσης τις υποσελίδες

Δέσμευση μας