Δέσμευση μας

Για τη σχολή μας κάθε άτομο είναι ξεχωριστό.

Δημιουργούμε τις συνθήκες για αποτελεσματική μάθηση σε ένα από τα πιο σύγχρονα και εργονομικά οχήματα όσον αφορά την εκπαίδευση, τα Toyota Yaris συνδυάζοντας εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες, στηριζόμενοι στη μεθοδικότητα της διδασκαλίας και φτάνοντας τελικά στο στόχο.

Ένα στόχο κοινό που έχει σκοπό να ενώσουμε τους κρίκους δηλαδή να ευαισθητοποιήσουμε τον μαθητή με την έννοια της Οδικής Ασφάλειας, να κατανοήσει στο έπακρο τη δομή, τη λειτουργία και τη χρησιμότητά του ΚΟΚ.

Έτσι οι κρίκοι δένουν μεταξύ τους και φτάνουμε στη διαμόρφωση ενός οδηγού άρτια εκπαιδευμένο με μία συνεχή βελτιωμένη και εξελίξιμη διαδικασία μάθησης ακόμη και μετά την απόκτηση του διπλώματος.

Δέσμευσή μας η καλύτερη τιμή της αγοράς με μία σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη στην αξιοπιστία και σε διαχρονικές αξίες. Αυτές οι αξίες μας κάνουν σταθερούς διαφανείς δημιουργώντας το πλαίσιο της εξέλιξης μας.

Ισχύουν σε όλες τις κατηγορίες υποχρεωτικές ώρες από την Υ.Α.(58930/430/99).  Το αυτοκίνητο και περισσότερο η μοτοσυκλέτα συμβολίζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία κίνησης, η δυνατότητα να κινείται αυτόνομα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης είναι αυτονόητη για όλους. Αυτονόητος ωστόσο δεν είναι ο κίνδυνος αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου.
 

Ειδικά μεταπτυχιακά πακέτα

Ειδικά μεταπτυχιακό πακέτο για τόνωση της αυτοπεποίθησης σε άτομα που έχουν δίπλωμα και για διάφορους λόγους το παραμέλησαν.  Ρωτήστε μας και επωφεληθείτε.